Onze trimsalon

 • Wassen

  In ons geheel betegelde "hondenbadkamer" wordt elke hond weer heerlijk fris! Heeft uw hond bij ons gelogeerd en stelt u het op prijs om uw hond gewassen, geborsteld (indien nodig) en met een lekker fris geurtje weer mee naar huis te nemen, laat het ons dan weten. (voor tarieven zie hieronder).
  Doe het zelf
  Wast u uw hond liever zelf? Ook als uw hond niet bij ons logeert kunt u gebruik maken van onze wasruimte. Alles is aanwezig zoals handdoeken, borstels, waterblazer, droogcabine, enz. Shampoo is in diverse soorten bij ons te koop.
  Het kost dan wel iets, maar een groot voordeel is dat uw badkamer thuis schoon en vrij blijft van vuil en rondvliegende haren. Uw hond 'n paar keer per jaar wassen is heus geen overbodige luxe. Hij/zij raakt loszittende haren, vuil en stof kwijt en ruikt ook nog lekker fris.
  Wij werken met douchemuntjes, vergelijkbaar met het systeem op de camping. Prijs van een douchemuntje € 8,00.
  Wilt u hiervoor een afspraak maken of wilt u meer informatie, bel ons dan!

 • Trimmen

  Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor volledige vachtverzorging?
  De gezondheid van uw hond begint immers bij een goed verzorgde vacht. Voor bijna elke hond is een regelmatige verzorging van de vacht aan te raden. Of u nu een rashond, een kruising, een kortharige of een langharige hond, wij kunnen u advies geven.
  Wist u trouwens dat door een regelmatige trim- en/of wasbeurt de rui van uw hond sneller achter de rug is? Dit geldt ook voor kort- en halflangharige honden, bijv. labarador, golden retriever, herder, berner senner, enz.
  Welke trimbehandeling nodig is, hangt natuurlijk af van allerlei factoren. Onder trimmen verstaan wij: scheren - knippen - uitdunnen - plukken - strippen - kammen - ontwollen en/of borstelen. Kortom, wij overleggen met u welke behandeling het beste bij uw hond past en geven u desgewenst tips om de vacht van uw hond - tussen de trimbeurten door- zelf in conditie te houden.
  Een afspraak in de trimsalon kan gecombineerd worden met het verblijf in ons pension. Is uw hond niet bij ons op vakantie dan is hij toch van harte welkom voor een trimbeurt. Bel ons voor informatie of een afspraak!


 • Honden

  Wij beschikken over 10 grote speelweides waar uw hond enkele malen per dag naar hartelust kan rennen en ravotten Meer »

 • Katten

  In ons hotel beschikken wij over 2 vrolijk ingerichte kattenkamers met aangrenzende buitenverblijven Meer »

 • Trimsalon

  In ons geheel betegelde 'hondenbadkamer' wordt elke hond weer heerlijk fris. Desgewenst kunt u uw hond ook laten borstelen Meer »


Prijzen wassen en trimmen

Tarieven wassen:
Soort hond                glad/kortharig            Langharig
klein/middel               € 12,50                    € 16,50
Groot                        € 16,50                    € 22,50

Een langharige hond wordt voor het wassen geborsteld (inbegrepen).
Ontwollen, ontklitten (indien nodig) € 22,00 per uur.

U kunt uw hond ook zelf komen wassen in onze wassalon. U dient dan wel even van te voren een afspraak te maken.
Shampoo en douchemuntjes (€ 8,50) zijn bij ons te koop.

Tarieven trimmen:
Trimprijzen op aanvraag.

Wenst u meer informatie? Bel ons dan even.