Reserveren

 • U zoekt

  U zoekt een vertrouwd vakantie- adres voor uw hond, kat of knaagdier?
  U stelt eisen voor uw huisdier?
  U laat zich informeren over kwaliteit, prijs en service?
  U zoekt iemand die zich verantwoordelijk voelt tijdens uw afwezigheid?
  U vind alleen het beste goed genoeg voor uw huisdier?
  U zoekt niet zomaar een dierenpension....
  Dan heeft u dat nu gevonden!

 • Wij zijn er voor u!

  In het landelijk buitengebied van Weert ligt Huisdierenhotel De Hegge. Een ruim huisdierenhotel dat met enthousiasme is opgezet en waar uw huisdieren met liefde en zorg worden opgevangen. Wij staan dagelijks met veel plezier voor onze gasten klaar, waarbij een goede verzorging en hygiŽne bovenaan staan. Nieuwsgierig geworden? Lees alles over ons dierenhotel op deze site of maak een afspraak voor een rond- leiding en een persoonlijk gesprek! 


 • Honden

  Wij beschikken over 10 grote speelweides waar uw hond enkele malen per dag naar hartelust kan rennen en ravotten Meer »

 • Katten

  In ons hotel beschikken wij over 2 vrolijk ingerichte kattenkamers met aangrenzende buitenverblijven Meer »

 • Trimsalon

  In ons geheel betegelde 'hondenbadkamer' wordt elke hond weer heerlijk fris. Desgewenst kunt u uw hond ook laten borstelen Meer »


Flexibele dagopvang nu ook mogelijk!

Om aan de wens van klanten tegemoet te komen die, om welke reden dan ook, overdag niet zelf voor hun hond kunnen zorgen hebben wij een dagopvang voor honden in gebruik genomen. 
Een voorbeeld : u gaat werken en bent te lang van huis om de hond alleen achter te laten, of u gaat een dagje uit en onze normale openingstijden passen u niet.

Neem een abonnement op onze dagopvang en wij nemen de verzorging van u over. Aan dit abonnement zijn geen vast aantal dagen per maand verbonden, maar er moet wel minimaal 10 keer p/jaar gebruik van worden gemaakt. Lees meer hierover op de pagina dagopvang.