Entingen

 • Bij binnenkomst in ons pension dient uw huisdier volledig geŽnt te zijn. De entingen mogen niet ouder dan een jaar zijn en niet jonger dan 2 weken. Wanneer uw huisdier niet volledig geŽnt is, moeten wij deze helaas WEIGEREN!
  Breng daarom altijd een entboekje mee (= verplicht). Dit blijft bij ons totdat u uw huisdier weer op komt halen.

  Hieronder ziet u welke entingen verplicht zijn:

  Voor honden:
  Cocktail en kennelhoest (incl. Kennelhoest/Bordetella).

 • Twijfelt u: bel ons dan of raadpleeg uw dierenarts.

  Voor katten:

  Kattenziekte en niesziekte. Niesziekte is erg besmettelijk. Bijv. bij verminderde weerstand kan ondanks de enting toch nies-ziekte optreden. Bij de eerste verschijnselen raadplegen wij altijd een dierenarts.

  Vlooien:
  Het is verplicht uw hond of kat tegen vlooien te behandelen voor dat u ze naar ons hotel brengt. Gebruik hiervoor een spray of druppeltjes (pipetje) in de nek. Een vlooienband is niet effectief genoeg.


 • Honden

  Wij beschikken over 10 grote speelweides waar uw hond enkele malen per dag naar hartelust kan rennen en ravotten Meer »

 • Katten

  In ons hotel beschikken wij over 2 vrolijk ingerichte kattenkamers met aangrenzende buitenverblijven Meer »

 • Trimsalon

  In ons geheel betegelde 'hondenbadkamer' wordt elke hond weer heerlijk fris. Desgewenst kunt u uw hond ook laten borstelen Meer »


Flexibele dagopvang nu ook mogelijk!

Om aan de wens van klanten tegemoet te komen die, om welke reden dan ook, overdag niet zelf voor hun hond kunnen zorgen hebben wij een dagopvang voor honden in gebruik genomen. 
Een voorbeeld : u gaat werken en bent te lang van huis om de hond alleen achter te laten, of u gaat een dagje uit en onze normale openingstijden passen u niet.

Neem een abonnement op onze dagopvang en wij nemen de verzorging van u over. Aan dit abonnement zijn geen vast aantal dagen per maand verbonden, maar er moet wel minimaal 10 keer p/jaar gebruik van worden gemaakt. Lees meer hierover op de pagina dagopvang.