Dagopvang

 • Om aan de wens  van klanten tegemoet te komen, die -om welke reden dan ook- overdag niet zelf voor hun hond kunnen zorgen, hebben wij een dagopvang voor honden in gebruik genomen. Een voorbeeld: u gaat werken en bent te lang van huis om de hond alleen achter te laten, of u gaat een dagje uit en onze normale openingstijden passen u niet.
  Neem een abonnement op onze dagopvang en wij nemen de verzorging van u over. Aan dit abonnement zit geen vast aantal dagen per maand gebonden, maar er moet wel minimaal 10 keer per jaar gebruik van worden gemaakt. Op de pagina "honden"
  kunt u lezen hoe de honden bij ons hun plaatsje vinden tijdens uw afwezigheid.

 • Wanneer u gebruikt maakt van deze service dan kunt u tussen 06.00 uur 's morgens en 21.00 uur 's avonds terecht. U kunt binnenkomen met een speciaal door ons aangemaakt pasje.
  Telkens als u binnenkomt wordt dit geregistreerd. Aan het eind van de maand wordt bepaald hoeveel dagen de hond bij ons gelogeerd heeft en wordt de rekening opgemaakt. Dit bedrag wordt via automatische incasso bij u ge´ncasseerd. zodat u ook daar geen omkijken naar heeft. Heeft u 's morgens nog geen tijd gehad om uw hond uit te laten voor het brengen, dan kunt u er ook voor kiezen om hem of haar alvast in de speelweide te plaatsen i.p.v. de kennel. Vanaf 08.00 uur zijn wij weer aanwezig.


 •  

 • Honden

  Wij beschikken over 10 grote speelweides waar uw hond enkele malen per dag naar hartelust kan rennen en ravotten Meer »

 • Katten

  In ons hotel beschikken wij over 2 vrolijk ingerichte kattenkamers met aangrenzende buitenverblijven Meer »

 • Trimsalon

  In ons geheel betegelde 'hondenbadkamer' wordt elke hond weer heerlijk fris. Desgewenst kunt u uw hond ook laten borstelen Meer »


Interesse?

Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden of kom eens vrijblijvend een kijkje nemen!

Prijs dagopvang: € 8,75 per dag.